ÚSPĚŠNÝ POKUS O ZÁPIS DO ČESKÉ KNIHY REKORDŮ

Ve čtvrtek 7.6.2012 jsme uspořádali ve spolupráci se Základní školou Rakovského v Praze 12 sportovní akci zvanou PING PONG SHOW. Na 33 stolech byl připraven pro zájemce pestrý stolnětenisový program. Vrcholem naší akce byl pokus o zápis do České knihy rekordů v počtu hráčů hrajících v jednom okamžiku čtyřhru.

Ping-pong show

Program byl zahájen za účasti vzácných hostů pana Petra Prchala, starosty Městské části Praha 12, paní Hany Jandové, místostarostky Městské časti Praha 12 a samozřejmě též pana Mgr. Pavla Nedbala, ředitele ZŠ Rakovského.

Úvod obstaral náš nejmladší hráč Adam Gräf, který provedl zahájení podáním na pana starostu. Poté vystoupili členové naší přípravky Adam Gräf, Terezka Urbanová, Emma Bísková, Anton Dvorničenko, Dan Le a Jirka Zeman, kteří předvedli ukázku toho, co se naučili za uplynulý rok. Dalším bodem programu bylo exhibiční vystoupení v podání našich odchovanců Honzy (Pepího) a Michala (Babyho) Kubátových. Na závěr jejich vystoupení sehrál Baby krátký set též proti další naší bývalé hráčce a žákyni naší školy Týně Štefcové. Dále byli vyhlášeni vítězové soutěží o nejpočertnější rodinnou výpravu a o nejoriginálnější pálku.

Po této úvodní části se uskutečnil pokus o zápis do České knihy rekordů v počtu hráčů hrajících v jednom okamžiku čtyřhru. Díky všem zúčastněným, žákům naší školy, členům učitelského sboru a dalším zaměstnancům školy a hráčům našeho klubu a jejich rodinným příslušníkům, jimž tímto mnohokrát děkuji, jsme rekord úspěšně zvládli, kdy na 33 stolech hrálo v jednom okamžiku čtyřhru 132 hráčů, a to jsme museli odmítnout ještě několik zájemců, jelikož jsme již neměli žádný stůl k dispozici.

Na závěr se uskutečnilo několik doplňkových akcí pro účastníky, a to turnaj rodičů a dětí ve čtyřhře, turnaj na midi stolech, turnaj ve dvouhře pro příchozí, obíhačka o ceny a možnost tréninku pod dohledem trenérů.

Výsledky soutěží:

Nejpočetnější rodina: Le Trung
Nejoriginálnější pálka: Marek Nestrojil
Obíhačka: Ivana Vávrová
Turnaj ve čtyřhře rodičů a dětí: 1. Staňkovi
                                                  2. Güntherovi
                                                  3. Zemanovi a Urbanovi
Turnaj na midi stolech: 1. Hrubec Vladimír
                                     2. Krejsa Josef
                                     3. Kurková Marie a Sottnerová Ivana
Turnaj příchozích: 1. Staněk Petr
                             2. Vu Mirek
                             3. Günther Pavel st. a p. Václavík

Na závěr bych chtěl poděkovat všem mým spolupracovníkům za pomoc při uspořádání této zajímavé akce.

Velka_cena_Prahy_logo_mensi.png